Toum (libański sos czosnkowy z białek)

Toum (libański sos czosnkowy z białek)

4.8 13 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 15min
530 g

Ingrediënten

  • 400 g oleju z pestek winogron
  • 40 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 3 - 4 ząbki czosnku
  • 1 łyżeczka soli
  • 3 białka (100-110 g), w temp. pokojowej
  • 80 - 100 g wrzącej wody (patrz wskazówka)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Natrium 464.7 mg
Eiwitten 1.8 g
Calorieën 2843.2 kJ / 679.5 kcal
Vetten 75.5 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 7.2 g
Koolhydraten 1.3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...