Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g czerwonej cebuli, przekrojonej pionowo na pół
- 260 g wody
- 260 g białego octu winnego
- 20 g cukru
- 10 g soli
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 461.6 kJ / 110.3 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1300.8 mg
Alternatieve recepten
Boczniaki à la śledzie z cebulką
24 Std. 15 Min
Pikle z krojonej cebuli (TM5)
48h 45min
Rumienienie cukinii
20 min
Rumienienie kiełbasy
20 min
Marynowane rzodkiewki (TM6)
48 Std. 30 Min
Rumienienie pieczarek
25min
Kiszone rzodkiewki (TM6)
72h 30min
Chrupiący placek z cebulą (flammkuchen) (TM6)
1 godz.
Obieranie imbiru (z osłoną noża miksującego 2.0)
5min
Kiszona kapusta w słoikach na zimę (TM6)
169 godz. 10 min
Ogórki po azjatycku (TM6)
1 Std. 30 Min
Rumienienie papryki
20 min