Apparaten en Accessoires
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Voorbereiding 35min
Totaal 5u.
4 glazen
Ingrediënten
Garnalencanapés
-
water180 g
-
melk70 g
-
suiker30 g
-
verse gist verkruimeld10 g
-
bloem, type 00500 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten50 g
-
zout10 g
Garnalenmousse
-
gekookte garnalen150 g
-
vers geperst citroensap1 tl
-
roomkaas100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bosbessenaperitief
-
blauwe bessen250 g
-
suiker1 el
-
vers geperst citroensap1 el
-
350 g schuimwijnProsecco wijn350 g
-
ijsblokjes naar smaak
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 glazen
Natrium
5888 mg
Eiwitten
100.2 g
Calorieën
14469 kJ /
3458.2 kcal
Vetten
95.2 g
Vezels
22.3 g
Verzadigd vet
30.3 g
Koolhydraten
484.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Geen beoordelingen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Geen beoordelingen
Kippenbouillonpasta
45min
Kalfszwezerik met lente-uien
Geen beoordelingen
Karamel parfait
Geen beoordelingen
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Mini panettone
Geen beoordelingen
Sous-vide Teriyaki Zalm
1u. 20min
Chocoladetaart met sinaasappel
2u. 40min
Gekruide noten
45min
Sangria
10min