Apparaten en Accessoires
Zeevruchtennat met champagne
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalotten40 g
-
300 g mousserende witte wijnChampagne300 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
gekookte garnalen gepeld300 g
-
sint-jakobsschelpen12
-
bloem25 g
-
room, elk type (van koemelk)250 g
-
verse tijm alleen de naaldjes1 takje
-
gemalen cayennepeper1 snuifje
-
zout aanpassen aan de smaak2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper2 - 3 snuifjes
-
citroensap
-
bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)1
-
ei losgeklopt1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2010.3 mg
Eiwitten
43.3 g
Calorieën
5306.5 kJ /
1275 kcal
Vetten
3.3 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
57.3 g
Koolhydraten
65.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Geen beoordelingen
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3u.
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Virgin chai vanille cocktail
45min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Geen beoordelingen
Aardbeien mille-feuille
5u.
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1u. 35min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
Dadel- en Haverdrank
20min
Familie kip galette
1u. 55min
Gegratineerde coquilles
25min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min