Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g sjalotten
-
300
g Champagne
of 300 g mousserende witte wijn - 800 g mosselen, vers, schoongemaakt
- 300 g gekookte garnalen, gepeld
- 12 sint-jakobsschelpen
- 25 g bloem
- 250 g room, elk type (van koemelk)
- 1 takje verse tijm, alleen de naaldjes
- 1 snuifje gemalen cayennepeper
- 2 - 3 snuifjes zout, aanpassen aan de smaak
- 2 - 3 snuifjes gemalen peper
- citroensap
- 1 bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)
- 1 ei, losgeklopt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 5306.5 kJ / 1275 kcal
- Eiwitten
- 43.3 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 57.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 2010.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Waterzooi van kip
1h
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Virgin passievrucht mojito
10min
Virgin appel cider old fashioned
Geen beoordelingen
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 min
Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Paaspastei
Geen beoordelingen
Scandinavische hamburger
4 Std. 10 Min
Portugees crème brûlée
25 min