Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g sjalotten
-
300
g Champagne
of 300 g mousserende witte wijn - 800 g mosselen, vers, schoongemaakt
- 300 g gekookte garnalen, gepeld
- 12 sint-jakobsschelpen
- 25 g bloem
- 250 g room, elk type (van koemelk)
- 1 takje verse tijm, alleen de naaldjes
- 1 snuifje gemalen cayennepeper
- 2 - 3 snuifjes zout, aanpassen aan de smaak
- 2 - 3 snuifjes gemalen peper
- citroensap
- 1 bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)
- 1 ei, losgeklopt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 5306.5 kJ / 1275 kcal
- Eiwitten
- 43.3 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 57.3 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 2010.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tostadas met kip
40 min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Gember schillen
Geen beoordelingen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Lamsspiesjes
Geen beoordelingen
Gevulde vis
1 Std. 50 Min