Apparaten en Accessoires
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Voorbereiding 30min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
Romige kokosnoot raita
-
komkommer continentale, in stukken gesneden (ongeveer 4 cm)1
-
knoflookteentje1
-
lente-ui in drieën gesneden1
-
verse munt alleen de blaadjes5 takjes
-
kokosyoghurt (zie tips)200 g
-
water, gefilterd50 g
-
citroensap1 el
-
suiker½ tl
-
zout naar smaak1 - 2 snuifjes
-
extra vergine olijfolie1 el
Tandoori portobellos
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten100 g
-
limoensap2 el
-
chilipoeder2 tl
-
gemalen kaneel2 tl
-
komijnzaad2 tl
-
kruidnagels4
-
korianderzaad2 tl
-
kardemompeul zwart (optioneel - zie tips)1
-
gemalen kardemom½ tl
-
tomatenpuree20 g
-
gember, vers wortel geschild en in plakjes gesneden5 cm
-
knoflookteentjes4
-
zout naar smaak1 tl
-
kokosyoghurt (zie tips)100 g
-
verse Portobello-champignons8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.9 g
Calorieën
3868.7 kJ /
921.1 kcal
Vetten
89.8 g
Vezels
14.6 g
Koolhydraten
16.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan hoofdgerechten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Tiramisu Smoothie
5min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Geen beoordelingen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Cashew schenkroom
Geen beoordelingen
Baklava kaastaart
Geen beoordelingen
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Geen beoordelingen
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Margarita van komkommer en chilipeper
Geen beoordelingen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Vegetarische chili
35min