Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Romige kokosnoot raita
- 1 komkommer, continentale, in stukken gesneden (ongeveer 4 cm)
- 1 knoflookteentje
- 1 lente-ui, in drieën gesneden
- 5 takjes verse munt, alleen de blaadjes
- 200 g kokosyoghurt, (zie tips)
- 50 g water, gefilterd
- 1 el citroensap
- ½ tl suiker
- 1 - 2 snuifjes zout, naar smaak
- 1 el extra vergine olijfolie
Tandoori portobellos
- 100 g extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten
- 2 el limoensap
- 2 tl chilipoeder
- 2 tl gemalen kaneel
- 2 tl komijnzaad
- 4 kruidnagels
- 2 tl korianderzaad
- 1 kardemompeul, zwart (optioneel - zie tips)
- ½ tl gemalen kardemom
- 20 g tomatenpuree
- 5 cm gember, vers wortel, geschild en in plakjes gesneden
- 4 knoflookteentjes
- 1 tl zout, naar smaak
- 100 g kokosyoghurt, (zie tips)
- 8 verse Portobello-champignons
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3868.7 kJ / 921.1 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 89.8 g
- Vezels
- 14.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen
Harira
7h
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 Std. 10 Min
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 Std.
Gozleme
1h 40min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Vanillesiroop
30min
Pisco sour
Geen beoordelingen
Pierogi met vlees
1 Std.
Taartje met chocolade-praliné
Geen beoordelingen