Apparaten en Accessoires
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Voorbereiding 30min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
Romige kokosnoot raita
-
komkommer continentale, in stukken gesneden (ongeveer 4 cm)1
-
knoflookteentje1
-
lente-ui in drieën gesneden1
-
verse munt alleen de blaadjes5 takjes
-
kokosyoghurt (zie tips)200 g
-
water, gefilterd50 g
-
citroensap1 el
-
suiker½ tl
-
zout naar smaak1 - 2 snuifjes
-
extra vergine olijfolie1 el
Tandoori portobellos
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten100 g
-
limoensap2 el
-
chilipoeder2 tl
-
gemalen kaneel2 tl
-
komijnzaad2 tl
-
kruidnagels4
-
korianderzaad2 tl
-
kardemompeul zwart (optioneel - zie tips)1
-
gemalen kardemom½ tl
-
tomatenpuree20 g
-
gember, vers wortel geschild en in plakjes gesneden5 cm
-
knoflookteentjes4
-
zout naar smaak1 tl
-
kokosyoghurt (zie tips)100 g
-
verse Portobello-champignons8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.9 g
Calorieën
3868.7 kJ /
921.1 kcal
Vetten
89.8 g
Vezels
14.6 g
Koolhydraten
16.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan hoofdgerechten
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Geen beoordelingen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1u. 40min
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Vegetarische hamburger
45min
Matzeballen
Geen beoordelingen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16u.
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1u. 5min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Geen beoordelingen
All-in-one kip cacciatore
2u. 45min
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Geen beoordelingen