Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Canelones
- 24 placas de canelones precocidas
- 150 g de cebolla en cuartos
- 80 g de pulpa de calabaza en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 50 g de vino blanco
- 400 g de pechuga de pollo sin piel en dados
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 60 g de harina
Salsa de piquillos
- 2 dientes de ajo
- 60 g de mantequilla
- 250 g de pimientos del piquillo
- 60 g de harina
- 300 g de leche entera
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 100 g de queso emmental rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1737 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 23.74 g
- Koolhydraten
- 22.48 g
- Vetten
- 25.64 g
- Vezels
- 2.46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de gambas
9 Std. 10 Min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12h 50 min
Empanadillas de berenjena y calabacín con queso
1 Std. 40 Min
Canelones de atún fresco con bechamel de calabacín
1 Std.
Albóndigas con salsa de champiñones
30min
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Soldaditos de Pavía
1h 10min
Pimientos de piquillo en conserva rellenos de carne
1 Std.
Flamenquines cordobeses con compota de tomate
1 Std.
Medallones de pechuga de pollo a la Villaroy
4u.
Huevos gratinados
20 Min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1 Std.