Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de concombre, extrémités coupées
- 250 g de carotte, extrémités coupées
- 120 g d'oignon rouge, coupé en deux verticalement (1 petit oignon)
- 400 g chou chinois (1 petite), cœur retiré, coupé en quartiers de taille adaptée à la grande goulotte
- 4 oignon nouveau, extrémité verte coupée pour égaliser la longueur des oignons
- 350 g vermicelle de riz
- de l'eau bouillante pour le trempage
- 2 gousse d'ail
- 9 brins de coriandre fraîche, effeuillés
- ¼ - ½ de piment rouge, frais
- 2 ½ c. à café sauce de poisson
- 40 g d'eau
- 50 g de vinaigre de riz
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 100 g de germes de soja frais
- 2 brins de menthe fraîche, effeuillés
- 2 c. à soupe de cacahuètes grillées salées, hachées grossièrement pour le service
- 1 de citron vert, coupé en quartiers
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1919 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 574 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salami au chocolat
Geen beoordelingen
Frappé banana split
15min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1 Std.
Focaccia
Geen beoordelingen
Salade de vermicelles à la vietnamienne (TM6)
40 Min
Lapins apéritifs
1 Std. 30 Min
Hiboux en fromage
Geen beoordelingen
Churros
1h 15min
Sangria glacée (Majorque)
4 godz. 10 min
Spaghetti Carbonara
35 Min
Panzerotti alla romana
55min
Bols de petit-déjeuner roses aux baies
15min