Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de betterave rouge, cuite, épluchées (voir "Conseil(s)"), coupées en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
- 30 g de noix de pécan
- 1 de piment rouge, frais
- 5 g feuille de persil
- 2 c. à soupe estragon frais
- 360 g de fromage de chèvre frais, froid
- 300 g de fromage frais à tartiner, froid
- ½ - 1 c. à café de sel de mer
- ½ c. à café poivre moulu
- de pain, en fines tranches et grillées pour le service
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1274 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 570 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Champignons sautés à feu vif aux poivrons
25min
Moutarde au piment rouge et miel
Geen beoordelingen
Tartelette poulet-asperge
Geen beoordelingen
Brochettes de poulet et oignon vapeur aux herbes
40 min
Tartare de bœuf à la betterave
20 min
Gnocchi de pois chiches à la bolognaise
1 Std. 15 Min
Crème brûlée à la carotte
3h 25min
Filet de truite du Grand Morin au vin d'Argenteuil, velours de cresson de Méréville - Eric Robert
Geen beoordelingen
Brochette de lapin, pomme et pruneau
1h
Filet de veau aux mirabelles
50min
Sauce moutarde à l'aneth
25min
Crumble express de Bruges
35min