Porree-Hackfleisch-Suppe
TM6

Porree-Hackfleisch-Suppe

3.7 (205 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 g Champignons, braun oder weiß, in Scheiben
  • 530 g Wasser
  • 30 g Olivenöl
  • 400 g Hackfleisch, gemischt, zerzupft
  • 120 g Zwiebeln, halbiert
  • 2 Knoblauchzehen
  • 20 g Olivenöl
  • 250 g Porree, in Ringen (5 mm)
  • 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • 1 - 1 ½ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer
  • 200 g Kräuterschmelzkäse, in Stücken
    of 200 g Schmelzkäse, in Stücken

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2047 kJ / 489 kcal
Eiwitten
30 g
Koolhydraten
5 g
Vetten
39 g
Vezels
3.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten