Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Champignons, braun oder weiß, in Scheiben
- 530 g Wasser
- 30 g Olivenöl
- 400 g Hackfleisch, gemischt, zerzupft
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 250 g Porree, in Ringen (5 mm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
200
g Kräuterschmelzkäse, in Stücken
of 200 g Schmelzkäse, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2047 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 Std.
Geflügel-Ragout von der Keule
1 Std.
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35 min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 min
Erbsennudeln mit Bohnen-Chorizo-Sauce und Skrei
30 min
Buchstabensuppe
30 min
Rosenkohlcremesuppe
45 Min
Kartoffel-Hackfleisch-Auflauf mit Röstzwiebelkruste
1 Std. 10 Min
Cheese-Makkaroni
30 min
Ahornsirup-Senf-Kasseler
10 Std.
Frikadellen mit Kartoffel-Möhren-Stampf
45 Min
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40 Min