Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g alho-francês, só a parte branca
- 600 g batata pequena ou cortada em pedaços que caibam no bocal da mandolina Bimby® (4 unid. aprox. pequenas),
- Água q.b. p/ cobrir as fatias de batata
- 1 ½ c. chá de sal
- 40 g manteiga
-
½
cubo de caldo de peixe
of ½ c. chá de caldo de peixe caseiro - ½ c. chá de pimenta preta
- 300 g natas espessas (48% de gordura)
- 600 g filetes de peixe s/ pele (bacalhau, garoupa, etc.)
- ½ c. chá de pimenta
- 1 c. sopa de raspa de limão
- 1 c. sopa de manteiga
- 1 limão cortado em metades
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2731.5 kJ / 652.8 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 41.7 g
- Verzadigd vet
- 25.1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1001.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1u. 30min
Arroz de frango
50min
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50min
Salmão no forno com tomate seco
30min
Canelones com alheira, espinafres e requeijão
1u. 30min
Asas de frango com molho de amendoim e arroz
50min
Papelotes de frango com cogumelos e massa pérola com couve kale
1 Std. 45 Min
Creme de brócolos e ervilhas e gratinado de corvina e legumes
1h
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM6
1h 40min
One pot de frango com paprika
45min
Frango com molho de mostarda, couve-lombarda e batatinhas no forno
1 Std. 10 Min
Brigadeiro de lima com framboesas
1u. 30min