Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Öl
- 150 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 150 g grüne Paprika, in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 80 g rote Zwiebeln, in Spalten
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 240 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- 50 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 80 g Wasser
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet (optioneel)
- 2 EL Basilikumblätter, frisch, in Streifen
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ - 1 TL brauner Zucker
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 684 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 619 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Auberginen-Paprika-Pasta
30min
Weißkohl-Fenchel-Topf mit Lachsfilet
40min
Bunter Zwiebel-Topf
1h
Pilz-Stroganoff mit Kräuterkartoffeln
45min
Linsen-Moussaka
2h 30min
Eintopf von Wintergemüsen
1h
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Marokkanische Harira
1h
Veganer Bohnen-Eintopf
13u. 30min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Low Meat Chili
45min
Griechische Bohnensuppe (Fasolada)
30min