![Bohneneintopf "bretonische Art" Bohneneintopf "bretonische Art"](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/06182f8b02b2972c59722991754d0e75/Derivates/99907a2a121ce1e29878388716d149a9565138b4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Öl
- 150 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 150 g grüne Paprika, in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 80 g rote Zwiebeln, in Spalten
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 240 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- 50 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 80 g Wasser
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet (optioneel)
- 2 EL Basilikumblätter, frisch, in Streifen
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ - 1 TL brauner Zucker
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 684 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 619 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Kichererbsen-Taler mit Kräuterquark und Tomatensalat
30min
Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark
40min
Reis-Thunfisch-Salat
40min
Eintopf von Wintergemüsen
1h
Auberginen-Tomaten-Curry
30min
Veganer Bohnen-Eintopf
13 Std. 30 Min
Wirsing-Eintopf
40min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35min
Bunter Zwiebel-Topf
1h
Veganes Paprika-Gulasch
45min
Pilz-Stroganoff mit Kräuterkartoffeln
45min