Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- vegetable oil, for greasing
-
80
g Parmesan cheese, cut in pieces that fit in feeder
of vegetarian hard cheese, cut in pieces that fit in feeder - 600 g potatoes, peeled, cut in pieces that fit in feeder
- 1 tsp fine sea salt
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnishing
- 150 g double cream
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp smoked paprika
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 5475.6 kJ / 1308.7 kcal
- Eiwitten
- 44.5 g
- Koolhydraten
- 115.3 g
- Vetten
- 77 g
- Verzadigd vet
- 47.7 g
- Vezels
- 14.3 g
- Natrium
- 3521.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato Base Pizza
1h 5min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 Std. 55 Min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2h 40min
German Brunch
Geen beoordelingen
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Cherry and Cinnamon Granola Bars
2 godz. 50 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50min
Tuna Tapenade
5min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8h 10 min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1h 40min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min