Ayam Panggang Jeruk dengan Nasi Kismis Basmati

Ayam Panggang Jeruk dengan Nasi Kismis Basmati

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 1u.
6 porsi

Ingrediënten

Ayam Panggang Jeruk Berbumbu
  • paha ayam, dengan kulit dan tulang
    6 - 8
  • siung bawang putih
    6
  • biji ketumbar
    1 sdm
  • biji jinten putih
    ½ sdm
  • oregano kering
    1 sdm
  • garam laut
    1 sdt
  • perasan sari jeruk segar
    30 g
  • jeruk diiris (5 mm)
    1
  • zaitun hijau, tanpa biji (pitted)
    70 g
Nasi Basmati dengan Kismis
  • kacang almond iris
    1 sdm
  • bawang bombai dibagi empat
    100 g
  • wortel dipotong-potong
    150 g
  • minyak zaitun
    20 g
  • air
    1000 g
  • garam laut
    1 sdt
  • beras basmati
    300 g
  • kismis, semua jenis
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsi

Eiwitten 52 g
Calorieën 2801 kJ / 670 kcal
Vetten 28 g
Vezels 3.7 g
Koolhydraten 50 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen