Ayam Panggang Honey Mustard dengan Purée Kembang Kol

Ayam Panggang Honey Mustard dengan Purée Kembang Kol

Geen beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
4 porsi

Ingrediënten

  • bawang putih utuh tambahkan dua siung
    1
  • minyak zaitun
    35 g
  • bawang bombai dipotong bagi empat
    250 g
  • madu
    30 g
  • mustard gandum
    40 g
  • mustard Dijon (optioneel)
    10 g
  • rosemary segar daun saja
    1 sdm
  • garam laut
    2 sdt
  • fillet dada ayam, dengan kulit atau tanpa kulit (sekitar 650 g)
    4
  • kuntum kembang kol
    800 g
  • susu sapi
    130 g
  • lada hitam bubuk secukupnya
    ¼ - ½ sdt
  • daun thyme segar untuk hiasan
    1 sdt

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsi

Eiwitten 46 g
Calorieën 1596 kJ / 381 kcal
Vetten 12 g
Vezels 7 g
Koolhydraten 17 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen