Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rösti di verdure
- 800 g di patate, pelate tagliate a metà o in quarti e infarinate
- 200 g di carote, pelate
- 120 g di cipolle, tagliate a metà o in quarti
- 200 g di zucchine, spuntate
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 2 cucchiai di olio vegetale
- 2 cucchiai di farina bianca
Crema ai funghi
-
250
g di funghi champignon
of 250 g di funghi cardoncelli, freschi - 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
-
100
g di vino bianco
of 100 g di acqua - 200 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi (1 tazza)
- 15 g di amido di mais (maizena)
-
¼
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
of ¼ di cucchiaino di dado per brodo vegetale - ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1890 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 961 mg
Alternatieve recepten
Ragù di lenticchie
1sa 30 dk
Zuppa di noodles con tofu affumicato, spinaci e champignon
35min
Torta salata alle verdure (TM6)
25min
Gnocchi di patate
1sa 15 dk
Pane croccante
1h
Curry di verdure
1h
Guacamole
5 Min
Torta salata alle verdure
1h
Torta salata con formaggio e porri
1 godz. 5 min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40min
Stufato con patate e champignon
1h
Dal di lenticchie
35min