Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di rafano fresco pelato
-
500
g di barbabietole crude pelate, tagliate a metà
of 500 di barbabietole, cotte pelate, tagliate a metà o in quarti (vedi consigli) - ½ mazzetto di prezzemolo fresco
- 40 g di olio di oliva
- 40 g di aceto, a piacere
- ¾ cucchiaino di sale, a piacere
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 2640 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 15.4 g
- Natrium
- 1865 mg
Alternatieve recepten
Bistecche di scamone con purè di cipolle stufate e salsa allo sherry
Geen beoordelingen
Zuppa di arance e zucca
35 min
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM6)
Geen beoordelingen
French Dressing
15 Min
Hummus
10 Min
Guacamole
5 Min
Chips croccanti con guacamole
1 godz.
Crema Thermomix®
45 min
Brunsli di Basilea
8h 40min
Insalata di carote con salsa allo yogurt (TM6)
10 Min
Salsa bernese
20 min
Salse 4 in 1 per fondue chinoise
Geen beoordelingen