Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di rafano fresco pelato
-
500
g di barbabietole crude pelate, tagliate a metà
of 500 di barbabietole, cotte pelate, tagliate a metà o in quarti (vedi consigli) - ½ mazzetto di prezzemolo fresco
- 40 g di olio di oliva
- 40 g di aceto, a piacere
- ¾ cucchiaino di sale, a piacere
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 2640 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 15.4 g
- Natrium
- 1865 mg
Alternatieve recepten
Panini al vapore (bao-buns) con il Egg poacher
Geen beoordelingen
Dahl di lenticchie con spinaci
35min
Insalata di barbabietola con rafano
10 Min
Torta salata alle verdure
Geen beoordelingen
Focaccia con pomodori ciliegino
2h
Vellutata di zucca e cocco
45 Min
Insalata di carote
15 min
Knöpfli
50min
Gratin di patate
1h 10min
Insalata di sedano rapa e mele
10 Min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 Min
Minestra di carote e menta
35min