Apparaten en Accessoires
Cutter Beet Carpaccio
Voorbereiding 15min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
beets, raw small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm/2 in. long)250 g
-
burrata cheese drained250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
40 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
284 kJ /
67.9 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
1.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je dit ook leuk...
Gobi masala
30 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
20 min
Bang bang broccoli
3 h 25 min
Spiced coriander prawns
25 min
Sambhar
1 h 30 min
Fresh coconut chutney
10 min
Lemon rasam
40 min
Tarka dal
30 min
Paneer makhani
45 min
Coriander chilli chutney
5 min
Roti (for two)
25 min