Apparaten en Accessoires
Cutter Beet Carpaccio
Voorbereiding 15min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
beets, raw small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm/2 in. long)250 g
-
burrata cheese drained250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
40 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
284 kJ /
67.9 kcal
Vetten
5.1 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
1.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je dit ook leuk...
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Geen beoordelingen
Carrot Walnut Bundt Cake
1u. 20min
Fruit Ice Cream
5min
Orange Pound Cake
1u. 15min
Slow-cooked lamb Madras
2u. 15min
Spicy pineapple vinaigrette
Geen beoordelingen
Coconut Dhal
25min
Lime coriander vinaigrette
10min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1u.
KL Hokkien Noodles
35min
White chocolate and tropical trifle
1u. 45min