Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di rafano fresco pelato
-
500
g di barbabietole crude pelate, tagliate a metà
of 500 di barbabietole, cotte pelate, tagliate a metà o in quarti (vedi consigli) - ½ mazzetto di prezzemolo fresco
- 40 g di olio di oliva
- 40 g di aceto, a piacere
- ¾ cucchiaino di sale, a piacere
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 2640 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 15.4 g
- Natrium
- 1865 mg
Alternatieve recepten
Panini al vapore (bao-buns) con il Egg poacher
Geen beoordelingen
Ragù di lenticchie
1h 30min
Pane bigio tostato alla mediterranea
Geen beoordelingen
Dahl di lenticchie con spinaci
35 Min
Base per pizza
49 godz. 30 min
Insalata di barbabietola con rafano (TM6)
Geen beoordelingen
Porri saltati (200 g)
20 λεπτ.
Smoothie verde
5min
Salsa al curry
5min
Shake allo yogurt e mango
10min
Magdalenas
1h
Patate gustose
1h 20min