Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Topping
- extra virgin olive oil, to grease
- 500 g potatoes, cut to fit through feeder tube
- 300 g carrots, peeled and trimmed
- 2 zucchini, trimmed
- 1 onion, cut into halves vertically
- 100 g Parmesan cheese, cut to fit through the feeder tube
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 50 g water
- 180 g pouring (whipping) cream
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1055.5 kJ / 252.3 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 441.5 mg
Alternatieve recepten
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Creamy chicken curry and rice
45min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Smash burger taco
40min
Chilli with corn bread
50min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min