Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g pernil de porco s/ osso, cortado em pedaços (5 cm)
- 40 g azeite, mais 2 c. de sopa p/ selar
- 6 dentes de alho
- 600 g cebola cortada em quartos
- 1 pitada de pimenta preta
- 2 folhas de louro
- 200 g vinho do Porto
- 100 g brandy
- 200 g caldo de carne
- 30 g vinagre
- 1 c. sopa de paprika fumada
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 6 - 8 grãos de pimenta preta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1773 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 36.1 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 600.8 mg
Alternatieve recepten
Croquetes surpresa
40 Min
Bolo surpresa de baunilha
Geen beoordelingen
Hambúrgueres Keto com curgete
40 Min
Carne de porco assada com legumes e Minestrone
1 Std.
Menu: Pudim de carne com cogumelos, feijão-verde e arroz de couve-flor
45 Min
Guisado de bacalhau à Italiana com batata a vapor
50 Min
Lombo de porco à brasileira
2h 25min
Triffle de maçã, mascarpone e caramelo
4 Std.
Guisado de vitela com pimento e batata
1 Std. 45 Min
Filetes de peixe com batata gratinada - TM6
1 Std. 10 Min
Frango assado com legumes
1 Std. 10 Min
Costeletas de porco com molho de café
40 Min