Perna de borrego assada com batatas e molho de hortelã

Perna de borrego assada com batatas e molho de hortelã

3.3 3 beoordeling
Voorbereiding 45min
Totaal 3u.
6 doses

Ingrediënten

  • alecrim só as folhas
    3 pés de
  • perna de borrego (1500-2000 g aprox.)
    1
  • Sal q.b. p/ polvilhar
  • Pimenta preta q.b. p/ polvilhar
  • dentes de alho cortados em rodelas
    4
  • Azeite q.b. p/ untar e regar
  • folhas de hortelã
    20 g
  • vinagre de sidra
    130 g
  • açúcar
    50 g
  • água
    500 g
  • caldo de legumes
    1 cubo de
  • batata nova (cortada ao meio se for muito grande)
    800 g
  • abóbora-manteiga cortada em pedaços (2 cm)
    600 g
  • ervilhas de quebrar
    300 g
    200 g ervilhas congeladas

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Eiwitten 37 g
Calorieën 2614 kJ / 624 kcal
Vetten 34 g
Vezels 6 g
Koolhydraten 40 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...