Compatibele versies
Perna de borrego assada com batatas e molho de hortelã
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 pés de alecrim, só as folhas
- 1 perna de borrego (1500-2000 g aprox.)
- Sal q.b. p/ polvilhar
- Pimenta preta q.b. p/ polvilhar
- 4 dentes de alho cortados em rodelas
- Azeite q.b. p/ untar e regar
- 20 g folhas de hortelã
- 130 g vinagre de sidra
- 50 g açúcar
- 500 g água
- 1 cubo de caldo de legumes
- 800 g batata nova (cortada ao meio se for muito grande)
- 600 g abóbora-manteiga cortada em pedaços (2 cm)
-
300
g ervilhas de quebrar
of 200 g ervilhas congeladas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2614 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensopado de Borrego
3 Std.
Arroz de chocos
35min
Canja de frango com nabiças
55min
Frango à Jamaicana com puré de batata e legumes
3j 5 menit
Pernil com batatas e maçã
Geen beoordelingen
Chocos com tinta
Geen beoordelingen
Mistura para pão integral
10min
Empadão enrolado
1u. 30min
Túlipas com espuma de ananás
1h
Pernil de porco com cebolinhas, cogumelos e esmagada de ervilhas e espargos
12h
Pudim de peixe-espada preto
40min
Cozer 500 g de almôndegas
35min