Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coniglio
- 800 g di carne di coniglio in pezzi (preferibilmente cosce)
- 1100 g di acqua
- 15 g di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, intero
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi
- 5 bacche di ginepro
- 5 grani di pepe nero
- 50 g di carota, pelata
- 50 g di cipolla
- 10 g di sedano
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 - 3 spicchi di aglio a fettine
- 3 - 4 rametti di salvia fresca,le foglioline lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 3045 kJ / 728 kcal
- Eiwitten
- 84 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 43.6 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 393 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dado di carne
45min
Millefoglie di patate e polpo (TM6)
40min
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
15u. 30min
Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico
1 godz. 35 min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4h 30 min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3 Std.
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1h
Cracker di riso con baccalà mantecato
50min
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Maionese cotta
15 min
Baccalà mantecato alla veneziana
40min