![Tonno di coniglio Tonno di coniglio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/32a23d880ae3144c1e0bc23a1cd83b69/Derivates/0db8d5a22f9f27279fd2e151e59b98fce6792d01.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coniglio
- 800 g di carne di coniglio in pezzi (preferibilmente cosce)
- 1100 g di acqua
- 15 g di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, intero
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi
- 5 bacche di ginepro
- 5 grani di pepe nero
- 50 g di carota, pelata
- 50 g di cipolla
- 10 g di sedano
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 - 3 spicchi di aglio a fettine
- 3 - 4 rametti di salvia fresca,le foglioline lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 3045 kJ / 728 kcal
- Eiwitten
- 84 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 43.6 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 393 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maionese cotta
15 分钟
Salsa verde "Bagnet"
15 分钟
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 Std.
Crème caramel al Varoma
3 Std.
Cous cous con moscardini e olive
1 Std.
Dado di carne
45 分钟
Frittelle di patate con Affettatutto Bimby® (TM6)
35min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30min
Insalata russa sottovuoto
1 Std. 30 Min
Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta
2 Std. 30 Min
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h 10min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 Std. 30 Min