Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coniglio
- 800 g di carne di coniglio in pezzi (preferibilmente cosce)
- 1100 g di acqua
- 15 g di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, intero
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi
- 5 bacche di ginepro
- 5 grani di pepe nero
- 50 g di carota, pelata
- 50 g di cipolla
- 10 g di sedano
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 - 3 spicchi di aglio a fettine
- 3 - 4 rametti di salvia fresca,le foglioline lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 3045 kJ / 728 kcal
- Eiwitten
- 84 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 43.6 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 393 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4h
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1h 30min
Broéto chioggiotto
1 Std. 10 Min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4 godz. 30 min
Insalata al petto d'anatra e aceto balsamico
1h 35min
Maionese cotta
15min
Polvere di funghi
10min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 godz. 30 min
Roastbeef in salsa verde
40min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 Std.
Salsa verde "Bagnet"
15min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30min