Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Réalisation de la crème au chocolat
- 80 g de chocolat noir, en morceaux
- 70 g chocolat au lait, en morceaux
- 500 g de lait
- 20 g de fécule de maïs
- 20 g de sucre en poudre
Réalisation de la chantilly au mascarpone
- 130 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 65 g de mascarpone, froid
- 20 g de sucre glace
- chocolat râpé ou concassé, pour la décoration
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2133 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 34 g
Alternatieve recepten
Choux craquelins au gianduja
17 godz.
Sablés viennois
45 Min
Dôme glacé au yaourt, à la fraise et à la myrtille
10min
Crème dessert saveur madeleine
20 Min
Briochettes aux pépites de chocolat
4u.
Pannacotta façon cappuccino
4 Std. 30 Min
Crème dessert au gianduja
4h 15min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Crème dessert aux noisettes
2 Std. 40 Min
Crème dessert aux speculoos
6h 20 min
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14u.
Flan sans pâte
6h