Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Réalisation de la crème au chocolat
- 80 g de chocolat noir, en morceaux
- 70 g chocolat au lait, en morceaux
- 500 g de lait
- 20 g de fécule de maïs
- 20 g de sucre en poudre
Réalisation de la chantilly au mascarpone
- 130 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 65 g de mascarpone, froid
- 20 g de sucre glace
- chocolat râpé ou concassé, pour la décoration
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2133 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 34 g
Alternatieve recepten
Crème dessert au gianduja
4h 15min
Tropézienne, fleur d'oranger et curd de clémentine
3h
Chocolats de Noël
1 godz.
Chocolat liégeois
12h 15min
Carré feuilleté aux pommes, sauce au caramel
2 Std.
Crème dessert aux speculoos
6sa 20 dk
Brioche butchy à partager
3sa 50 dk
Cake marbré, glaçage rocher
2 Std. 15 Min
Pannacotta façon cappuccino
4h 30min
Flan sans pâte
6 Std.
Flan pâtissier feuilleté
7h 40min
Choux craquelins à la vanille
1 godz. 15 min