Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g de biscuits speculoos, dont 40 g émiettés
- 200 g de crème liquide entière
- 250 g de lait
- 25 g de sucre en poudre
- 10 g de fécule de maïs
- 2 œufs
- 120 g de pâte de speculoos (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
ATELIER menu 2
1h
ATELIER menu 1
1h
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Chocolat liégeois
4 godz. 30 min
Crème dessert au gianduja
4u. 15min
Cheesecake aux speculoos
1h
Flan sans pâte
6u.
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Crème dessert à la chicorée
15 Min
Crème dessert saveur madeleine
20 Min
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Crème dessert aux noisettes
2 Std. 40 Min