Apparaten en Accessoires
Zalm mozaïek
Voorbereiding 30min
Totaal 7u. 30min
6 porties
Ingrediënten
-
zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang500 g
-
fijn zeezout2 tl
-
water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
nori vel in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)10 g
-
water om de zak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (ca. ½ citroen) (zie Tip)vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)30 g
-
koud water om het koken te stoppen2000 g
-
framboos50 g
-
kaviaar (zwart)20 g
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
zeezoutvlokken1 tl
-
aalbes50 g
-
microgreens10 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1202.4 mg
Eiwitten
18.3 g
Calorieën
812.4 kJ /
194.2 kcal
Vetten
12 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
2.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Kip Fricassee met Asperges
1u.
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Geen beoordelingen
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Frisse koolsalade
15min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1u.
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3u. 35min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Geen beoordelingen
Eiersalade met curry
1u. 30min