Apparaten en Accessoires
Zalm mozaïek
Voorbereiding 30min
Totaal 7u. 30min
6 porties
Ingrediënten
-
zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang500 g
-
fijn zeezout2 tl
-
water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
nori vel in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)10 g
-
water om de zak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (ca. ½ citroen) (zie Tip)vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)30 g
-
koud water om het koken te stoppen2000 g
-
framboos50 g
-
kaviaar (zwart)20 g
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
zeezoutvlokken1 tl
-
aalbes50 g
-
microgreens10 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1202.4 mg
Eiwitten
18.3 g
Calorieën
812.4 kJ /
194.2 kcal
Vetten
12 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
2.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kerst menu
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Geen beoordelingen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Vanillesiroop
30min
Romige courgettensoep
35min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Ananas Dessert met Meringue
25min
Tomaat en Chili jam
1u. 15min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min