Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang
- 2 tl fijn zeezout
- water om schoon te maken
- 10 g nori vel, in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)
- water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
30
g vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)
of 1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder) - 2000 g koud water om het koken te stoppen
- 20 g kaviaar (zwart)
- 50 g framboos
- 50 g aalbes
- 10 g microgreens
- 1 tl zeezoutvlokken
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 812.4 kJ / 194.2 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 1202.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glühwein
15 Min
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15 Min
Abrikozen ketchup
Geen beoordelingen
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min