Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 medallones de solomillo de ternera de aprox. 3 cm de grosor, salpimentados
- 4 - 8 lonchas de beicon ahumado
- 250 g de vino tinto
- 40 g de miel
- 30 g de mostaza de Dijon
- 20 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de corazones de alcachofa congelados
- 1 cucharadita de maicena
- 3 cucharadas de agua fría
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4445 kJ / 1062 kcal
- Eiwitten
- 74.9 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 71.3 g
- Verzadigd vet
- 26.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 861.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fritada con pollo
1h 10min
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3 godz. 45 min
Cordero confitado con especias navideñas y miel
1h 45min
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1h
Contramuslos de pollo en salsa de pimiento rojo con arroz (Cocción lenta)
4h 45min
Carpaccio de pez espada marinado con ensalada de rabanitos y pepino
48j
Aleta de ternera con salsa barbacoa
1h
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1h
Albóndigas de pollo con patatas a la importancia (Cocción lenta)
2h 10min
Solomillo al whisky
45min
Solomillo de cerdo al caramelo con manzanas
1h 35 min
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3 godz. 45 min