Compatibele versies
Yorkshire puddings com recheio de atum e pickles da Susana Maridalho
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 500 g água
- 2 ovos
- 250 g atum em lata escorrido
- 100 g pickles
- 50 g pimento morrone
- 50 g maionese (ver dica)
- 30 g ketchup
- 40 g mostarda
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Yorkshire puddings
- 4 ovos
- 200 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal
- 200 g leite
- 12 c. chá de azeite
- Voeding
- per 12 unidades
- Calorieën
- 11180.3 kJ / 2672.2 kcal
- Eiwitten
- 143.1 g
- Koolhydraten
- 173.1 g
- Vetten
- 152.5 g
- Verzadigd vet
- 30.3 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 5728.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de pera com gorgonzola
30min
Patê de salmão defumado
Geen beoordelingen
Framboesa Spritz
Geen beoordelingen
Korma de couve-flor
2h 20min
Risoto com romã, queijo azul e conhaque
45min
Menu: Sopa de cogumelos; Pimentos recheados com arroz e molho de tomate
1 godz. 5 min
Coroa de Verão
2h 15min
Frango garam masala
50min
Quiche de ratatouille e mascarpone
55min
Frango com rum e coca-cola
40min
Tarte de cebola e azeitona
50min
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35 Min