Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g lentilha vermelha partida
- 500 g água
- 120 g queijo parmesão, cortado em pedaços
- 400 g berinjelas
- 50 g azeite
- 200 g cebola, cortada em metades
- 3 dentes de alho
- 1 pimentão, verde ou vermelho, cortado em pedaços (aprox. 150 g)
- 400 g tomate pelado, enlatado, incluindo o suco
- 120 g vinho tinto
- 1 c. sopa de orégano seco
- 1 c. chá de gengibre em pó
- 1 - 2 c. chá de sal, a gosto
- ½ c. chá de pimenta do reino preta em pó
- manteiga, para untar
- 40 g manteiga, mais q.b. para untar
- 500 g leite
- 40 g farinha de trigo
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 1917 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moussaka de lentilhas
2 Std. 20 Min
Bolo de iogurte com limão sem glúten
1 Std.
Bacalhau Choux
1 godz. 45 min
Goulash de borrego com pimento (Tas Kebab)
1 Std. 10 Min
Korma de couve-flor
2 Std. 20 Min
Empadinha de palmito
1 Std.
Pasta de grão de bico (homus)
40 Min
Soufflé de queijo
50min
Cozido de tofu
30 Min
Frango garam masala
50min
Caldo de legumes
45 Min
Sopa cremosa de tomate
30 Min