Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g lentilha vermelha partida
- 500 g água
- 120 g queijo parmesão, cortado em pedaços
- 400 g berinjelas
- 50 g azeite
- 200 g cebola, cortada em metades
- 3 dentes de alho
- 1 pimentão, verde ou vermelho, cortado em pedaços (aprox. 150 g)
- 400 g tomate pelado, enlatado, incluindo o suco
- 120 g vinho tinto
- 1 c. sopa de orégano seco
- 1 c. chá de gengibre em pó
- 1 - 2 c. chá de sal, a gosto
- ½ c. chá de pimenta do reino preta em pó
- manteiga, para untar
- 40 g manteiga, mais q.b. para untar
- 500 g leite
- 40 g farinha de trigo
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 1917 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé de espinafres e cogumelos
1h 20 min
Escondidinho de carne seca
1j 55 menit
Moqueca de peixe e camarão
55min
Creme de milho verde
25 min
Polenta
40min
Kibe assado
1h 20 min
Pão de batata recheado
1h 25min
Esfiha de carne fechada
2h 20min
Pasta de grão de bico (homus)
40min
Coalhada seca
15u. 10min
Menu com creme de ervilha e gengibre, salmão com limão, brócoli e batata
45min
Focaccia com cebola
2h