Compatibele versies
Salada de arroz selvagem com aspargos e castanha de cajú
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g água
- 150 g arroz selvagem
- 1 ½ c. chá de sal marinho, mais q. b. para ajustar o sabor
- 1 talo de salsão, picado
- 40 g azeite de oliva
- 8 aspargos verdes frescos, cortados em rodelas
- 50 g castanha de caju torrada sem sal, cortada ao meio
- 100 g abacaxi, cortado em cubos pequenos
- 8 tomates sweet grape
- 2 ramos de dill fresco, somente as folhas
- ½ limão siciliano, raspas e o suco
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 1012 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 140 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous marroquino com damascos e castanhas
20 Min
Tártaro de legumes e algas
Geen beoordelingen
Escondidinho de carne seca
1h 55min
Moqueca de peixe e camarão
55min
Polenta
40 Min
Repolho roxo agridoce
25 min
Pasta de grão de bico (homus)
40 Min
Coalhada seca
15 godz. 10 min
Peito de pato com molho de laranja e gengibre, purê de batata e feijão verde
1h 10min
Salada de quinoa com legumes
30 Min
Sopa cremosa de cogumelos
20 Min
Salada quente de curgete com molho de manjericão e limão - TM6
35 Min