Compatibele versies
Salada de arroz selvagem com aspargos e castanha de cajú
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g água
- 150 g arroz selvagem
- 1 ½ c. chá de sal marinho, mais q. b. para ajustar o sabor
- 1 talo de salsão, picado
- 40 g azeite de oliva
- 8 aspargos verdes frescos, cortados em rodelas
- 50 g castanha de caju torrada sem sal, cortada ao meio
- 100 g abacaxi, cortado em cubos pequenos
- 8 tomates sweet grape
- 2 ramos de dill fresco, somente as folhas
- ½ limão siciliano, raspas e o suco
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 1012 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 140 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Khir - Arroz doce com amêndoa e especiarias
5 Std.
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1 Std.
Framboesa Spritz
Geen beoordelingen
Creme de pupunha e queijo brie
45 Min
Molho de iogurte e hortelã
10 Min
Molho vinagrete
15 Min
Espuma de frutas vermelhas
10 Min
Moqueca de camarão
20min
Margarita
10 Min
Sorvete de fruta
5 min
Legumes recheados
1h 20min
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35 min