Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla fileteada
- 800 g de filete de res en caña
- 4 ½ cucharaditas de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 3 cucharadas de aceite de oliva
- 400 g de papas cambray, en mitades
- 1 cucharada de romero seco
- 60 g de chile pasilla, desvenado
- 250 g de jitomate
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite
- 2 hojas de laurel, secas
- ½ cucharadita de tomillo seco
- ½ cucharadita de pimienta negra entera
- 750 g de vino tinto (Cabernet Sauvignon)
- 300 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1743 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Pescado a la veracruzana
30min
Pescado a la veracruzana
30min
Filetes al vino tinto para 2
55 min
Pipián al chile manzano
10min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1 godz. 45 min
Filete de res en salsa de chile morita
40 Min
Pescado a la diabla
30min
Pollo con crema de chipotle adobado
40 Min
Entomatado de cerdo
1 Std.
Pescado con adobo
1 Std.
Bisteces con papas en pasilla
1小时 15 分钟