![Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/38E0D0FF-F7E0-429A-9F2D-4032019A27AA/Derivates/59C6006A-E83C-4E71-A5B1-2761D81AA84C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla fileteada
- 800 g de filete de res en caña
- 4 ½ cucharaditas de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 3 cucharadas de aceite de oliva
- 400 g de papas cambray, en mitades
- 1 cucharada de romero seco
- 60 g de chile pasilla, desvenado
- 250 g de jitomate
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite
- 2 hojas de laurel, secas
- ½ cucharadita de tomillo seco
- ½ cucharadita de pimienta negra entera
- 750 g de vino tinto (Cabernet Sauvignon)
- 300 g de agua
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1743 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Bisteces con papas en pasilla
1hod. 15min
Bistec de res en salsa de chipotle
30 min
Pollo en chile mulato
30 min
Pescado a la diabla
30 min
Pescado con adobo
1h
Filete de res en salsa de chile morita
40min
Pipián rojo
1h
Adobo con carne
50min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1h
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1hod. 45min