Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de noix de cajou, crues, non salées
- 10 g de persil italien, les feuilles seulement
- 10 g d'aneth frais, les feuilles seulement (voir Conseil)
- 2 c. à soupe bombées de levure alimentaire en flocons
- 100 g d'eau froide
- 25 g de jus de citron fraîchement pressé
- 40 g d'huile neutre (par ex. huile de pépins de raisin, tournesol)
- 1 gousse d'ail
- ½ - ¾ c. à thé de sel, au goût
- 1 pincée de poivre noir moulu
- 1 - 2 c. à soupe de ciboulette fraîche ciselée (2 mm), au goût
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 6711 kJ / 1604 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 135 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa à la mexicaine
1h 25min
Sauce aux canneberges faible en glucides
20 min
Crème de tomates et grilled cheese Deuxième bol
40 Min
Margarita aux agrumes
10 min
Trempette mexicaine étagée
25 Min
Salade de chou
10 min
Barres Nanaimo
3h 5min
Riz au jasmin avec lait de coco, lime et noix de cajou
35 Min
Smoothie matinale de matcha et bleuets
5min
Trempette chaude aux épinards et artichauts
20 min
Petits pains mollets
2 godz. 15 min
Salade de poulet, amandes et canneberges
15min