Francia borjú ragu (Blanquette de veau)

Francia borjú ragu (Blanquette de veau)

Geen beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 5min
4 adag

Ingrediënten

  • víz
    700 g
  • kakukkfű, friss
    1 ág
  • babérlevél, szárított
    2
  • petrezselyem levél, sima, friss
    1 csokor
  • borjúhús darabolva (kb. 2 cm x 3 cm)
    600 g
  • sárgarépa szeletekre vágva (1 cm)
    300 g
  • póréhagyma szeletekre vágva (1 cm)
    200 g
  • fehér csiperkegomba, friss negyedekre vágva
    300 g
  • vaj, sózott vagy sózatlan (tehéntejből)
    20 g
  • búzaliszt
    15 g
  • ½ tk
  • bors, őrölt
    ¼ tk

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 adag

Eiwitten 26 g
Calorieën 1293 kJ / 310 kcal
Vetten 16 g
Vezels 7 g
Koolhydraten 15 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen