Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 150 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Zucker
- 25 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 150 g Mehl
- 3 Eier
- 1 Pck. Backpulver
Belag und Fertigstellung
- 500 g Quark, 20% Fett
- 150 g Zucker
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eier
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 40 g Zitronensaft
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1546 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 342 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2h
Apfelrahmkuchen
1h 50min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1h 30 min
Ameisenkuchen
2h
Schmand-Ananas-Kuchen
7h
Omas bester Mohnkuchen
1 Std.
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8h
Sägespänekuchen
2h
Carina-Kuchen
2 Std. 30 Min
Mohn-Quark-Schnitten
1h 30 min
Kokos-Mini-Guglhupfe
1 Std.