Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 160 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Eier
- 250 g Mehl
- 2 geh. TL Backpulver
- 125 g Eierlikör
- 120 g Schokoladenstreusel
- 200 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1481 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 118 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carina-Kuchen
2 Std. 30 Min
Käse-Serviettenknödel mit Gyros-Pilz-Eintopf
1 godz.
Kokos-Mini-Guglhupfe
1 godz.
Orangen-Schoko-Kuchen
1 godz.
Schoko-Birnen-Kastenkuchen
2 Std.
Einfache Herrentorte
5h 45min
Marmorierter Birnen-Kuchen
1 godz.
Eierlikörkuchen mit Nuss-Nougat-Swirl
2 Std. 30 Min
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8 Std.
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2 Std.
Schneller Apfel-Kastenkuchen
1 godz. 30 min
Dreh-dich-um-Kuchen
1 Std. 50 Min