Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g Butter, weich, in Stücken
- 150 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 4 Eier
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 320 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- 300 g Heidelbeeren
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1264 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 78 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min
Zimt-Apfel-Kuchen
3 Std.
Heidelbeertorte mit Streuseln
1 Std.
Schoko-Kirsch-Kuchen
1h 5min
Möhren-Pistazien-Kuchen
1 Std.
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1 Std.
Mandarinen-Joghurt-Muffins
45 Min
Versunkener Erdbeerkuchen
1h 15min
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1 Std. 30 Min
Schoko-Birnen-Kastenkuchen
2h
Kirschkuchen mit Crème-fraîche-Guss
1h 10min
Beeren-Kokos-Kuchen
2 Std. 10 Min