Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 370 g Butter, in Stücken
- 370 g Zucker
- 500 g Mehl
- 3 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Pck. Backpulver
- 5 Eier
- 1 Prise Salz
- 120 g Haferflocken, zart
- 1300 - 1400 g Zwetschgen, halbiert
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1555 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2 Std. 30 Min
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1hod. 20min
Marmorierter Birnen-Kuchen
1hod.
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4h 15min
Zwetschgenkuchen
2hod.
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2h 50min
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2hod.
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9 Std.
Erdbeer-Pudding-Blechkuchen
2hod.
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2hod.
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1ωρ. 30 λεπτ.