Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- Paniermehl zum Ausstreuen
- 300 g Zucker
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 Eier
- 150 g Milch
- 280 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1220 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Buttergebäck zum Ausstechen mit Varianten Terassenplätzchen und Ochsenaugen
2h
Basic-Käsekuchen
10h
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2h 30min
Schoko-Kirsch-Kuchen
1 Std. 5 Min
Schoko-Gâteau
1h
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 Std. 15 Min
Marmorkuchen
2h 10min
Vanille-Basismuffins
1h 40min
Stracciatellakuchen
1h 10min
Mandelkuchen mit Schoko-Nougat-Guss
2 godz. 45 min
Zitronen-Joghurt-Muffins
1h 45min
Waffeln
20 Min