Compatibele versies
Ajo blanco - andaluzyjska zimna zupa migdałowo-czosnkowa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g oliwy z oliwek
- 200 g migdałów, blanszowanych
- 4 ząbki czosnku
- 100 g białego chleba, bez skórki
- 600 - 700 g wody
- 20 - 25 g białego octu winnego
- 1 ½ łyżeczki soli
- 8 - 10 jasnych winogron, przekrojonych na pół, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1980.4 kJ / 473.3 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 38.2 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 1013.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa bouillabaisse z sosem rouille
1 Std. 10 Min
Anchoiada
10min
Salmorejo - chłodnik z Andaluzji
1h 5min
Gazpacho słodko-pikantne
5min
Boliwijski pilaw ryżowy
45min
Dressing z kozim serem
10min
Sos ze słodkiego cherry
20min
Kokosowy chłodnik z awokado i miętą
1h 15min
Zupa selerowa na białym winie z krewetkami
50min
Arabska mieszanka przypraw
5min
"Dżem" bekonowy
1h 20min
Zupa rybna z szafranem
50min