![Buntes Tomatengratin Buntes Tomatengratin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/be149f8140249ed758ecbc42239f4c30/Derivates/007185a0e9ebe56b2d09f06d170b345d5c0e8cc8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Béchamel-Sauce
- 30 g Butter, in Stücken
- 400 g Milch
- 30 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
Tomatengratin und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 10 g Öl
- 2 Eigelb
- 35 g Speisestärke
- 35 g Hartweizengrieß
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 600 g Fleischtomaten, bunt
- 200 g Feta, zerbröselt
- 10 g Majoran, abgezupft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1530 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1133 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 Std.
Schneller One-Pot-Tomaten-Reis
1 Std. 5 Min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1 Std.
Vegetarische Fladenbrotpizza
30 min
Ravioli-Lasagne
1 Std.
Knoblauchpolenta und Gemüsepappardelle mit Parmesandip
1h 30min
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30 min
Überbackenes Risotto
50 min
Überbackene Pfannkuchenrollen
1 Std. 15 Min
Spargelgratin
1 Std. 15 Min
Spinat-Feta-Lasagne
1 Std. 15 Min
Kartoffel-Spinat-Gratin
1h 30min