Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Béchamel-Sauce
- 30 g Butter, in Stücken
- 400 g Milch
- 30 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
Tomatengratin und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 10 g Öl
- 2 Eigelb
- 35 g Speisestärke
- 35 g Hartweizengrieß
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 600 g Fleischtomaten, bunt
- 200 g Feta, zerbröselt
- 10 g Majoran, abgezupft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1530 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1133 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30min
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30min
Ravioli-Lasagne
1 Std.
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1 Std.
Spargelgratin
1h 15 min
Kürbis-Tomaten-Gemüse mit Bratwurstklößchen und Kartoffeln
45 Min
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1 Std.
Überbackene Pfannkuchenrollen
1h 15 min
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55 min
Kartoffel-Quiche
3 Std.
Überbackenes Risotto
50 Min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30min