Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g amêndoa s/ pele
- 110 g açúcar
- 200 g farinha s/ glúten, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de fermento em pó p/ bolos
- ½ c. chá de sal
- 1 c. chá de canela em pó
- 1 limão, só a raspa
- 2 ovos
- 170 g natas espessas (48% de gordura)
- 125 g manteiga fria, cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
- 400 g água
- 400 g abóbora cortada em pedaços (1 cm aprox.)
- 1 c. sopa de amido de milho
- 100 g açúcar de cana
- 1 c. chá de extrato de baunilha
- ½ c. chá de gengibre em pó
- 2 pitadas de cravinho em pó
- 2 pitadas de noz-moscada
- 30 g chocolate branco derretido (opcional)
- 30 g mistura de noz inteira caramelizada (opcional)
- 30 g natas batidas (opcional)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1039.7 kJ / 248.5 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 107.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de banana e alfarroba
1h 45 min
Tarte intensa de chocolate
2 Std. 30 Min
Bavaroise de café
4h 45min
Donuts holandeses (Oliebollen)
1h 45 min
Menu: Salada de fajitas de frango e arroz doce com pera caramelizada
1u. 15min
Torta de coco sem glúten
1u. 30min
Pássaros de sêmola
40 min
Folar de Páscoa com recheio de avelãs
1h 45 min
Folar doce
2u.
Bolo de cenoura com farinha de amêndoa
1h 20min
Bolo de camomila
40 min
Vulcões com recheio de limão carilado
3 Std.