Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g passas de uva
- 50 g vinho do Porto
Massa
- 200 g leite
- 100 g manteiga cortada em pedaços
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco ( 8 g aprox.) - 2 ovos
- 600 g farinha tipo 65
-
100
g açúcar
of 100 g açúcar mascavado - 1 c. chá de sal
Recheio
- 150 g avelã
- 150 g chocolate
- 200 g maçã s/ casca e s/caroço, cortada em pedaços
-
50
g açúcar
of 50 g açúcar mascavado - 2 c. chá de canela em pó
Montagem
- Natas q.b. p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3111.4 kJ / 743.6 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 105.6 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 325.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche de abóbora
2h
Macarons de coco com ganache de coco
2h 30 min
Pasta de chocolate com eritritol
5 Min
Pão pita com presunto, espinafres e molho de iogurte
14 Std.
Folar de Páscoa com recheio de avelãs
1 godz. 45 min
Bolo-rainha com pepitas de chocolate
3 godz. 40 min
Muffins de panquecas com banana e chocolate
30 Min
Brownies de abóbora e pepitas de chocolate
55min
Macarons de limão com curd de limão e ganache de iogurte
2h 30 min
Grinalda de pavlova com coulis de framboesa, figo e romã
6h
Tarte de abóbora
1 Std. 35 Min
Rabanadas a vapor
1h