Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g passas de uva
- 50 g vinho do Porto
Massa
- 200 g leite
- 100 g manteiga cortada em pedaços
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 1 c. chá de fermento de padeiro seco ( 8 g aprox.) - 2 ovos
- 600 g farinha tipo 65
-
100
g açúcar
of 100 g açúcar mascavado - 1 c. chá de sal
Recheio
- 150 g avelã
- 150 g chocolate
- 200 g maçã s/ casca e s/caroço, cortada em pedaços
-
50
g açúcar
of 50 g açúcar mascavado - 2 c. chá de canela em pó
Montagem
- Natas q.b. p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3111.4 kJ / 743.6 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 105.6 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 325.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche de presunto e queijo
45min
Creme de speculoos
15min
Bolo-rainha com pepitas de chocolate
3h 40min
Discos de chocolate com frutos secos
30min
Trança
1h
Speculoos (Bolacha flamenga)
1h 10min
Compota de bacon
25min
Mistura de especiarias para speculoos
10min
Popsicles de lima-limão
4h
Rolos de queijo e bacon
1h 20 min
Éclaires com creme de caramelo e cobertura de café
2h
Azeite e vinagre aromatizados
504u. 40min