Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 120 g de saindoux
- 250 g d'eau
- 15 g de levure fraîche, émiettée
-
½
c. à café de sucre en poudre
of ½ c. à café de poudre de malt - 500 g de farine à pâtisserie
- 1 c. à café de sel
La garniture
- de la farine à pâtisserie, pour travailler
- 100 g de jambon sec, type speck, en dés
- 100 g de jambon cuit, en dés
- 200 g de Fontina, en dés (1 cm)
- 100 g de salami, type cacciatorino, en tranches fines (1-2 mm)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge, et un peu plus pour huiler
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Casserole duchesse aux légumes
Geen beoordelingen
Turbot sauce salsa
Geen beoordelingen
Pizza aux pommes de terre, cèpes et saucisse fraîche
3 Std. 50 Min
Boulettes de viande à la sauce tomate
3 Std. 40 Min
Smoothie bowl jaune
Geen beoordelingen
Filet de dinde cuit vapeur farci à la ricotta, aux épinards et aux noix
2h
Cava Cocktail Surprise
4h 10min
Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute
1 Std. 10 Min
Crostini aux champignons et Fontina
35min
Limonade d'automne/Sangria vierge
35min
Roulé de dinde au bacon et sauce aux cèpes
50min
Pâte de base pour pain
24u. 5min