Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 6 oz carrots, cut into pieces
- 3 oz celery, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 10 oz zucchini, cut into pieces
- 2 - 3 oz red bell pepper, cut into pieces, to taste
- ½ oz tomato paste
- 1 tsp Italian seasoning, to taste (optioneel)
- ½ tsp salt, to taste
- 15 oz crushed tomatoes, canned
- 6 oz vegetable stock
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 250.9 kJ / 60 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 2.2 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 278.1 mg
Alternatieve recepten
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 Min
Italian "Baked" Beans
1 Std. 15 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1 Std.
Turmeric Dressing
10min
Cottage Pie
2h 15min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 Min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 Min
Spring Garden Minestrone Soup
50 Min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min