Røgede muslinger med Pernodsauce

Røgede muslinger med Pernodsauce

Geen beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
4 portioner

Ingrediënten

  • muslinger skrubbede og afskæggede
    1000 g
  • fed hvidløg
    2
  • skalotteløg skrællet og skåret i halve
    80 g
  • smør, saltet
    50 g
  • fennikel, frisk trimmet og skåret i tynde skiver
    200 g
  • Pernod (se tip)
    50 g
  • fløde, 35 %
    50 g
  • salt efter smag
    1 knivspids
  • sort peber, stødt efter smag
    1 knivspids
  • bredbladet persille, frisk blade groft hakket, til servering
    1 - 2 kviste

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 portioner

Natrium 5869.4 mg
Eiwitten 165.7 g
Calorieën 6965 kJ / 1658.3 kcal
Vetten 82.4 g
Vezels 8.4 g
Verzadigd vet 42.3 g
Koolhydraten 59.7 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen