![Dinkel-Seelen Dinkel-Seelen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/700e2710eb686a9a05bc4d7d29b0424e/Derivates/fe45df9d9508d4cae24b6c5f10311a79747d53a4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Dinkelmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 ½ TL Salz
- 20 g frische Hefe, zerbröselt
- 300 g Wasser und etwas mehr lauwarmes zum Bestreichen
- 1 EL Backmalz (optioneel)
- grobes Salz zum Bestreuen
- Kümmelsamen zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 734 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 703 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dinkel-Buchweizen-Brot
2 Std. 30 Min
Tannenbaum-Brioche
2 Std. 30 Min
Mediterrane Fladenbrote
1 Std. 45 Min
Pfeffer-Brötchen
2 Std.
Dinkel-Ciabattabrötchen
2 Std.
Phönix-Brot (Aus Alt mach Neu)
3h
Fladenbrot
2 Std.
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2 Std.
Laugenzopf
3 Std. 30 Min
Baguettes auf die Schnelle
50 min
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 Std. 10 Min
Dinkel-Bürli
11h