Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
- 500 - 800 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego na 1,5-2 cm kawałki
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 82 kJ / 20 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
25min
Gotowanie na parze połówek gruszek (500-800g)
30 min
Dwa chłodniki: szparagowy z groszkiem i buraczano-pomidorowy
3h
Gotowanie na parze ananasa (200-450 g)
15min
Surówka z brukselki z żurawiną i migdałami (TM6)
20 min
Gotowanie na parze rabarbaru (300-450 g)
20 min
Gotowanie na parze zielonego groszku (600 g)
25min
Chałka wegańska z suszonymi owocami
2 Std. 30 Min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25min
Kremowe purée z cheddarem i krewetki z chili
1h 10min
Wytrawny tort naleśnikowy z wątróbką
1 Std. 50 Min