Apparaten en Accessoires
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
Groenten schillen
-
500 g rode bieten, geheel, ongeschildrode bieten geheel, ongeschild500 g
-
water600 g
-
pastinaak in gelijke stukken (± 5 cm)200 g
Rode bietensalade
-
halloumi in driehoeken gesneden (± 2 cm dik)400 g
-
olijfolie om te frituren1 el
-
water600 g
-
walnoot, gepeld30 g
-
verse dille enkel de bladeren10 g
-
uien gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
220 - 250 g volle yoghurtGriekse yoghurt220 - 250 g
-
citroensap10 g
-
witte azijn1 - 2 el
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ - ½ tl
-
mierikswortel, in pot1 - 2 tl
-
volkoren brood in plakjes en geroosterd, om op te dienen
-
rucola om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1348.6 mg
Eiwitten
23.4 g
Calorieën
2062.8 kJ /
493 kcal
Vetten
30 g
Vezels
6.9 g
Verzadigd vet
15.9 g
Koolhydraten
35.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Paksoi en ham rijst
40min
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Karamelpoeder
1u.
Koken van parelspeltgraan
Geen beoordelingen
Quinoasalade
40min
Sushi tacos
1u.
Zoete Aardappel Brood
5u. 25min
Burrito ontbijt
Geen beoordelingen
Champignon- en chocolademuffins
1u.