Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g di farina tipo 00
- 20 g di mandorle pelate
- 90 g di zucchero di canna
- 1 uovo
- 140 g di burro a pezzi + q.b.
- 80 g di gocce di cioccolato
- 20 g di zucchero
- 230 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 100 g di mascarpone
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Terminare la preparazione
- salsa al caramello, a piacere
- 1 banana, sbucciata e a fettine (5 mm)
- mandorle a lamelle, a piacere
- gocce di cioccolato, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2190 kJ / 523.4 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 35.7 g
- Verzadigd vet
- 19.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 33.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6 Std.
Tortina cioccolato bianco e lamponi
1 Std. 20 Min
Cuori al mascarpone e pistacchi
4 Std. 15 Min
Alberello lecca-lecca
4 Std.
Spagnolette siciliane
1 Std. 15 Min
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1 Std. 30 Min
Bicchierini mimosa salati
2 Std.
Fudge cake
5 Std.
Croquembouche con crema all'arancio e cioccolato
10 Std.
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2 Std. 30 Min
New York cheesecake (2 persone)
6h 30min
Lasagne zucca e salsiccia
2 Std.