Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di burro freddo, a tocchetti
- 130 g di zucchero
- 1 uovo
- 2 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 900 g di mele, sbucciate e a tocchetti
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di uvetta sultanina
- 50 g di zucchero di canna
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1495.5 kJ / 357.4 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 77.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1h
Frittatine di pasta
40h
Cuori al cioccolato e pistacchio
2 Std.
Torta di ciliegie e mandorle
1h
Torta brioches
10 Std.
Buchteln alla confettura di prugne
4h 10min
Strüdel pere e cioccolato con zabaione alla grappa
2 Std.
Lasagne al radicchio
2 Std.
Torta soffice con caramello salato
2 Std.
Sbriciolata ai mirtilli
1h
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55min
Treccia molisana pasquale
4 godz. 30 min