Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gemarineerde zalm
- 1 bos verse dille (± 20 g), fijngehakt
- ½ el zwarte peperkorrels
- 2 el grof rietsuiker
- 2 el zout
- 400 g verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)
- 1 citroen, liefst biologisch, in plakjes
Rabarbersaus
- ½ bos citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren
- 150 g rabarber, geschild, in stukken (2 cm)
- 1 el olie
- 2 el water
- 1 el appelazijn
- 1 el mosterd, grofkorrelig
- 30 g vloeibare honing
- ¼ tl zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 Std. 30 Min
Roze roerei
Keine Bewertungen
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
Keine Bewertungen
Bloemkoolrijst poke bowl
Keine Bewertungen
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Keine Bewertungen
Taart met karamel en vanille
4h 30 min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Snel vruchtenijs
10 Min
Worteltaart
2 Std.