Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gemarineerde zalm
- 1 bos verse dille (± 20 g), fijngehakt
- ½ el zwarte peperkorrels
- 2 el grof rietsuiker
- 2 el zout
- 400 g verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)
- 1 citroen, liefst biologisch, in plakjes
Rabarbersaus
- ½ bos citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren
- 150 g rabarber, geschild, in stukken (2 cm)
- 1 el olie
- 2 el water
- 1 el appelazijn
- 1 el mosterd, grofkorrelig
- 30 g vloeibare honing
- ¼ tl zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Citroen-kokos bliss balletjes
Nessuna valutazione
Stevige linzenchili
50 Min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Rabarber-citroen cookies
1 Std.
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3h
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min