Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gemarineerde zalm
- 1 bos verse dille (± 20 g), fijngehakt
- ½ el zwarte peperkorrels
- 2 el grof rietsuiker
- 2 el zout
- 400 g verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)
- 1 citroen, liefst biologisch, in plakjes
Rabarbersaus
- ½ bos citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren
- 150 g rabarber, geschild, in stukken (2 cm)
- 1 el olie
- 2 el water
- 1 el appelazijn
- 1 el mosterd, grofkorrelig
- 30 g vloeibare honing
- ¼ tl zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Keine Bewertungen
Mediterrane paprika's
Keine Bewertungen
Sunrise smoothie
Keine Bewertungen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Lactosevrije tiramisu
Keine Bewertungen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Keine Bewertungen
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
Pulled pork burgers
Keine Bewertungen
Mini Fougasse
Keine Bewertungen
Vijgenmosterd
25min
Pêche Melba
Keine Bewertungen
Aardbeien- en chocoladetaart
3h