Apparaten en Accessoires
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Voorbereiding 15min
Totaal 48u. 20min
6 porties
Ingrediënten
Gemarineerde zalm
-
verse dille (± 20 g), fijngehakt1 bos
-
zwarte peperkorrels½ el
-
grof rietsuiker2 el
-
zout2 el
-
verse zalmfilet, ontveld (voor sushi, besteld bij de visboer)400 g
-
citroen liefst biologisch, in plakjes1
Rabarbersaus
-
citroenmelisse (± 10 g), de gewassen en gedroogde bladeren½ bos
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)150 g
-
olie1 el
-
water2 el
-
appelazijn1 el
-
mosterd grofkorrelig1 el
-
vloeibare honing30 g
-
zout¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13.2 g
Calorieën
791 kJ /
189 kcal
Vetten
12 g
Koolhydraten
8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Lamscurry
1u.
Gevulde groenten
1u. 20min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3u. 35min
Hollandaisesaus
15min
Glühwein
15min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1u. 40min
Bearnaisesaus
15min